Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6615

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kmín římský
0,5 kávová lžička Koriandr mletý
1 hrst Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř cayenský
1 hrst Petržel - nať
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 45 kcal
Kilojoule 190kJ
1% Sacharidy 3 g
5% Tuky 4 g
0% Sodík 3 mg
2% Bílkoviny 1 g

Charmoula postup přípravy receptu:

1

Do mixéru vložíme petrželku, koriandr, rozmačkaný česnek, pepř,citronovou šťávu, kmín, papriku a olej a rozmixujeme na hladkou kaši.

2

Použijeme na marinování masa, vhodné zejména k jehněčímu. Marinujeme den předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept