Jednoduchý recept

Pikantní makrela po marocku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6616

Ingredience

4 ks Makrela obecná
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 629 kcal
Kilojoule 2 632kJ
0% Sacharidy 0 g
53% Tuky 39 g
3% Sodík 58 mg
121% Bílkoviny 68 g

Pikantní makrela po marocku postup přípravy receptu:

1

Nejprve uděláme zářezy po obou stranách ryb ve vzdálenosti asi 5cm. Břišní dutinu každé makrely vymažeme lžičkou charmouly a grilujeme cca 5min z každé strany na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím nebo v troubě s předehřátým horním grilem.

2

Ochutíme solí a pepřem a podáváme teplé se zbytkem charmouly.

Poznámka

Marinádu charmoula připravíme viz recept \"Charmoula\" Množství 150ml.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept