Jednoduchý recept

Fazole a la guláš

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6630

Ingredience

300 g Brambory
116 g Fazole bílé
1 špetka Kmín celý
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
250 g Vepřová uzená plec
600 g Zelí kysané
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 397kJ
11% Sacharidy 38 g
17% Tuky 12 g
32% Sodík 633 mg
37% Bílkoviny 21 g

Fazole a la guláš postup přípravy receptu:

1

V litru vody namočíme předem fazole.

2

Poté ve stejné vodě uvaříme s uzeným masem a kmínem.

3

Po půl hodině přidáme nakrájené brambory.

4

Nakrájíme kysané zelí, podlijeme vodou a doměkka dusíme.

5

Přidáme nakrájené maso, fazole, brambory a zalijeme vodou, ve které se vařily.

6

Na oleji osmahneme prolisovaný česnek, přidáme mletou papriku, posypeme moukou, osmahneme a zalijeme vodou.

7

Vlijeme do polévky, osolíme a necháme přejít varem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept