Jednoduchý recept

Polévka z kysaného zelí s klobásou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6660

Ingredience

200 g Klobása Dunajská
1 l Mléko polotučné
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Sůl
400 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 715kJ
7% Sacharidy 25 g
34% Tuky 25 g
10% Sodík 202 mg
38% Bílkoviny 21 g

Polévka z kysaného zelí s klobásou postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí překrájíme a klobásu nakrájíme na plátky. Obojí uvaříme v osolené vodě.

2

Polévku zahustíme kyselým mlékem rozkvedlaným s moukou a ještě povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept