Zdravý recept

Vykoštěná jehněčí kýta s petrželkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6675

Ingredience

2 kg Jehněčí kýta
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 hrst Petržel - nať
1 polévková lžíce Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,088 kcal
Kilojoule 4 553kJ
1% Sacharidy 3 g
101% Tuky 76 g
43% Sodík 852 mg
163% Bílkoviny 92 g

Vykoštěná jehněčí kýta s petrželkou postup přípravy receptu:

1

Maso rozkrojíme tak, abychom mohli vytvořit kapsu. Osolíme a opepříme, jednu půlku posypeme nadrobno nakrájeným česnekem a nasekanou petrželkou. Kapsu uzavřeme a zajistíme jehlou.

2

Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím 15min z každé strany pro středně propečené maso nebo 20min pro dobře propečené.

3

Poté maso necháme zakryté alobalem asi 5min odpočinout, naporcujeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept