Jednoduchý recept

Vývar s petrželovým kapáním

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6693

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Hovězí maso přední
150 ml Mléko polotučné
100 g Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
120 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 155kJ
7% Sacharidy 24 g
14% Tuky 10 g
7% Sodík 150 mg
38% Bílkoviny 21 g

Vývar s petrželovým kapáním postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do hrnce s vodou a solí. Zvolna vaříme a sbíráme tmavou pěnu. Přidáme celý pepř, zeleninu, cibuli a uvaříme doměkka. Poté vývar scedíme.

2

Mezitím připravíme kapání. V misce smícháme mléko, vejce, najemno nasekanou petrželku, špetku soli, olej a mouku.

3

Přes cedník prolisujeme do vroucí osolené vody. Krátce povaříme a kapání přidáme do vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept