Recept

Vepřové maso na česneku

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vepřové maso na česneku 5 1
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6695

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Vepřové maso libové
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 613kJ
1% Sacharidy 5 g
40% Tuky 30 g
5% Sodík 102 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřové maso na česneku postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky a potřeme ho utřeným česnekem se solí.

2

Zpěníme si na tuku nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a opečeme za stálého míchání.

3

Pak podlijeme a necháme dusit do změknutí.

4

Zahustíme moukou rozmíchanou v asi 1.5 dl vody a krátce povaříme.

5

Podáváme s brambory či bramborovým knedlíkem.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Vepřové maso na česneku
Voňavoučký česnek vám protne celou kuchyni a měkké masíčko vám ihned zachutná. Tento recept je jednoduchý a přitom tak jedinečný. Ten prostě musíte zkusit. Dávám pět hvězdiček.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept