Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6713

Ingredience

120 ml Harissa pasta
1 kg Hovězí roštěnka vys. peč.
120 g Kakao - prášek
1 hrst Koriandr čerstvý
2 ks Limetka
250 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

64% Kalorie 1,259 kcal
Kilojoule 5 266kJ
7% Sacharidy 26 g
136% Tuky 102 g
3% Sodík 68 mg
142% Bílkoviny 80 g

Roštěnky na kakau postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, odstraníme šlachy nebo blány, omyjeme a osušíme.

2

Marinádu připravíme rozmixováním nasekaného česneku, oleje, sekaných lístků koriandru, harissy, kakaa, šťávy vylisované z limet, dochutíme solí a pepřem. Maso přelijeme marinádou a necháme min 15min odležet v chladu. Lépe však několik hodin nebo do druhého dne.

3

V troubě rozpálíme gril na maximum a maso ze všech stran zprudka opečeme, celkem asi 15min. Poté necháme 15min odpočívat zakryté alobalem.

4

Nakrájíme na řezy a podáváme např.s grilovanou zeleninou.

Poznámka

Harissa-pálivá papriková pasta

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept