Jednoduchý recept

Mokrý čokoládový koláč

  • Finsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6719

Ingredience

180 g Cukr třtinový
240 g Máslo čerstvé
180 ml Smetana 33% (šlehačka)
225 g Sušenky Club - máslové
4 ks Vejce slepičí
240 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

289% Kalorie 5,704 kcal
Kilojoule 23 866kJ
136% Sacharidy 491 g
525% Tuky 393 g
22% Sodík 433 mg
115% Bílkoviny 65 g

Mokrý čokoládový koláč postup přípravy receptu:

1

Rozmixujeme nebo rozdrtíme sušenky.

2

Nastrouhanou čokoládu rozehřejeme v hrnci s 60g másla, přidáme sušenky a spojíme dohromady.

3

Přendáme do formy a upěchujeme na dno. Dáme minimálně

4

na půl hodiny vychladit.

5

Rozehřejeme hořkou čokoládu se zbytkem másla a necháme vychladnout. Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme smetanu a

6

vychladlou čokoládu. Nalijeme na sušenkový základ dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 45 minut.

7

Podáváme s čokoládovým krémem nebo samostatně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept