Recept

Jemný smetanový krém z červené řepy s řeřichou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6746

Ingredience

50 g Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
2 polévková lžíce Jíška instantní
150 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 l Vývar drůbeží
300 g Červená řepa
2 stroužek Česnek
1 hrst Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 768kJ
4% Sacharidy 14 g
17% Tuky 13 g
45% Sodík 904 mg
11% Bílkoviny 6 g

Jemný smetanový krém z červené řepy s řeřichou postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém oleji zpěníme najemno pokrájenou cibuli a česnek. Zalijeme vroucím vývarem, přilijeme smetanu, citronovou šťávu a ochutíme solí a pepřem.

2

Lehce zahustíme máslovou jíškou, rozmixujeme a cca 5min povaříme. Přidáme červenou řepu,krátce provaříme a znovu promixujeme.

3

Podle potřeby zředíme mlékem a smetanou. Dochutíme solí a pepřem. Dozdobíme napěněným mlékem a řeřichou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept