Jednoduchý recept

Terstská hmota

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6750

Ingredience

100 g Cukr krupice
40 g Mandle
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
5 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,077 kcal
Kilojoule 4 505kJ
39% Sacharidy 139 g
61% Tuky 45 g
17% Sodík 333 mg
62% Bílkoviny 35 g

Terstská hmota postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme pevný sníh. Zvolna do něj zašleháme cukr, lehce vmícháme mouku a nastrouhané mandle.

2

Nakonec krém zalijeme rozpuštěným máslem, opatrně jej zamícháme a naplníme do dortové formy.

3

Pečeme v mírné troubě a když dort vyběhne, dopékáme v teplé troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept