Jednoduchý recept

Kohout na víně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6780

Ingredience

2 ks Bobkový list
500 ml Hovězí vývar základní
500 g Kohoutí maso
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Nové koření celé
7 ks Pepř černý celý
50 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1 ks Tymián čerstvý
500 ml Víno červené
150 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 524 kcal
Kilojoule 2 194kJ
11% Sacharidy 39 g
57% Tuky 42 g
21% Sodík 429 mg
43% Bílkoviny 24 g

Kohout na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěné kohoutí maso osolíme a se sádlem pečeme, dokud nedostane zlatavý nádech.

2

Poté ho i se šťávou přendáme do hrnce, podlijeme vývarem a červeným vínem, přidáme tymián, bobkový list a balíček s kořením. Přidáme nakrájenou mrkev, žampiony a 90 minut dusíme na mírném ohni.

3

Poté vyndáme kohouta, rozporcujeme a uchováme v teple.

4

Připravíme světlou jíšku z másla a mouky.

5

Zaléváme pomalu šťávou a povaříme.

6

Směsí polijeme kohouta a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept