Recept

Vývar z petrželovým kapáním

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 6787

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Hovězí libové
150 ml Mléko polotučné
120 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý celý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
120 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,121 kcal
Kilojoule 4 690kJ
31% Sacharidy 111 g
45% Tuky 34 g
27% Sodík 547 mg
162% Bílkoviny 91 g

Vývar z petrželovým kapáním postup přípravy receptu:

1

Do hrnce se studenou osolenou vodou vložíme maso.

2

Zvolna začneme vařit, sebereme tmavou pěnu z povrchu. Přidáme pepř, kořenovou zeleninu, cibuli a vaříme doměkka. Přecedíme.

3

Mléko vyšleháme s vejci, petrželkou nakrájenou najemno, solí, olejem a moukou.

4

Smícháme. Přes cedník nebo obrácené struhadlo prolisujeme těstíčko do osolené vroucí vody.

5

Krátce povaříme a vložíme do vývaru. Maso a zeleninu z vývaru nakrájíme na drobno a vložíme do polévky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept