Vepřová panenka plněná sušenými švestkami s povidlovou omáčkou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2305 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
211 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové panenky očistíme a protkneme sušenými švestkami bez pecek. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji po všech stranách. Vložíme na pekáč, dáme do trouby a upečeme. Z cukru připravíme tmavší karamel, zalijeme vínem, a svaříme s povidly na hustší omáčku, do níž vložíme zbytek sušených švestek opečených na másle. Dochutíme. Hotovou panenku přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.