Jednoduchý recept

Šoulet s vláčným a šťavnatým masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6803

Ingredience

4 ks Brambory
2 ks Cibule
1 hrst Fazole bílé
0,5 kg Hovězí libové
5 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Pórek
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 096kJ
18% Sacharidy 64 g
588% Tuky 441 g
6% Sodík 122 mg
69% Bílkoviny 39 g

Šoulet s vláčným a šťavnatým masem postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce dáme olej, nahrubo pokrájenou cibuli a na větší kousky nakrájenou kedlubnu a mrkev. Zahříváme a když cibulka trochu zpění přidáme maso, fazole, oloupaný česnek, brambory a pórky nakrájené na špalíčky.

2

Zalijeme vodou a na mírném ohni vaříme nejméně 2hodiny. Ideální je vaření přes noc v troubě na 80C.

3

Nádobu otevřeme až při podávání.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept