Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6823

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
1 kávová lžička Olej sezamový
25 ml Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 kg Treska aljašská
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 polévková lžíce Zázvor celý
3 polévková lžíce Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 350kJ
5% Sacharidy 16 g
9% Tuky 7 g
9% Sodík 185 mg
84% Bílkoviny 47 g

Ryba po kantonsku postup přípravy receptu:

1

Rybu po obou stranách šikmo nařízneme, naložíme jí do směsi rýžového vína, sojové omáčky, jemně pokrájeného zázvoru

2

a sezamového oleje. Zakryté necháme v chladu marinovat nejméně 10 minut.

3

Přendáme i s marinádou na tepluvzdorný talíř, mřížku nebo do bambusového pařáku a postavíme na hrnec s mírně vroucí vodou.

4

Dobře přikryjeme a vaříme v páře 10 minut.

5

Přendáme na talíř, posypeme jemně nakrájenou, jarní cibulkou, strouhaným zázvorem a pepřem.

6

Rozpálíme arašídový olej a přelijeme přes rybu a oblohu tak, aby kůže byla křupavá. Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept