Jednoduchý recept

Pěna ze zvěřiny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6843

Ingredience

1 polévková lžíce Brusinky
1 špetka Pepř černý mletý
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
250 g Srnčí plec
1 špetka Sůl
0,5 dl Víno madeira
1 dl Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,227 kcal
Kilojoule 5 132kJ
3% Sacharidy 13 g
58% Tuky 44 g
28% Sodík 564 mg
318% Bílkoviny 179 g

Pěna ze zvěřiny postup přípravy receptu:

1

Pečené maso ze zvěřiny umeleme najemno, zašleháme šťávu ze zvěřiny, víno, tekutý aspik, prolisované brusinky, koření a nakonec šlehačku.

2

Přendáme do formy vylité studeným aspikem.

3

Necháme ztuhnout, vyklopíme a nakrájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept