Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6845
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
150 g Drůbeží maso
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový květ
0,3 ks Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
0,1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 711 kcal
Kilojoule 2 973kJ
1% Sacharidy 5 g
61% Tuky 46 g
31% Sodík 624 mg
58% Bílkoviny 33 g

Drůbeží pěna postup přípravy receptu:

1

Vařené nebo pečené drůbeží maso, umeleme najemno, smícháme s bešamelem. Ochutíme muškátovým květem, solí a citrónovou šťávou. Do vychladlé směsi vmícháme zbytek šlehačky.

2

Pěnou plníme plátky šunky, sýra, zdobíme zeleninu atd.

Poznámka

Bešamel vyrobíme z mouky, másla, vývaru a poloviny smetany. Krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Drůbeží pěna
Výborné grin

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept