Kuřecí křidýlka po bulharsku

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2213 kcal
Bílkoviny
141 g
Tuky
171 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a do pekáče naskládáme křidýlka, potřeme olejem, rozmačkaným česnekem a posypeme kořením čubrica.
  • 2
    Dáme na 20 minut do rozpálené trouby s kouskem másla.
  • 3
    Nakrájíme rajčata a cibuli na kolečka, která v polovině pečení přidáme ke křidélkům.
  • 4
    Osolíme, opepříme a bazalkou posypeme.
  • 5
    Pečeme na 200 stupňů 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 23. 8. 2015
Kuřecí křidýlka po bulharsku
Čubricu mám moc ráda, používám ji hlavně do mletého masa. Chutnala i na křídlech, okořenila a osolila jsem je hned na začátku ze všech stran a později přidala jen cibuli a rajčata. Másla jsem dala trochu méně, 100 g na 2 porce se mi zdálo moc. Chutnalo i rodině.