Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6872

Ingredience

250 g Cukr krupice
3 polévková lžíce Cukr moučkový
1 polévková lžíce Kakao - prášek
0,5 ks Kypřicí prášek do pečiva
500 ml Mléko polotučné
300 g Mouka polohrubá
375 g Máslo čerstvé
100 g Olej stolní
2 ks Pudinkový prášek - vanilkový
1 ks Tresť punčová
4 ks Vejce slepičí
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 921kJ
8% Sacharidy 30 g
25% Tuky 19 g
2% Sodík 46 mg
6% Bílkoviny 3 g

Dort podkova postup přípravy receptu:

1

Vejce rozdělíme. Vyšleháme z bílků tuhý sníh a žloutky ušleháme s cukrem a vodou.

2

Do žloutkové směsi přidáme mouku, kakao, olej a prášek do pečiva a vmícháme sníh.

3

Do formy ve tvaru podkovy, kterou jsme vymazali a vysypali nalijeme těsto a 40 minut pečeme ve vyhřáté troubě.

4

Po upečení a vychladnutí rozkrojíme a ozdobíme krémem z mléka, vanilkových pudinků, másla, cukru, kakaa a punčového aroma.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept