Jednoduchý recept

Tvarohový srnčí hřbet

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6874

Ingredience

1 ks Broskve
4 polévková lžíce Cukr moučkový
2 ks Cukr vanilka
100 ml Mléko polotučné
1 ks Piškoty dětské kulaté
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
250 g Tvaroh jemný
1 ks Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 235 kcal
Kilojoule 985kJ
8% Sacharidy 27 g
12% Tuky 9 g
0% Sodík 8 mg
12% Bílkoviny 7 g

Tvarohový srnčí hřbet postup přípravy receptu:

1

Želatinu nasypeme do mléka a 10 minut necháme nabobtnat.

2

Přidáme smetanu a zahříváme za stálého míchání, dokud se nerozpustí.

3

Necháme vychladnout.

4

Přidáme cukr, tvaroh a zpracujeme na hladkou hmotu.

5

Formu srnčí hřbet vyložíme alobalem, naskládáme piškoty a zalijeme částí tvarohové hmoty.

6

Dáme broskve a zalijeme zbytkem.

7

Necháme ztuhnout a poté vyklopíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept