Fazolky po bulharsku s jogurtem

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
27 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky omyjeme a zbavíme vláken.
  • 2
    Dáme je na zpěněnou cibuli s paprikou, přidáme omytá a nakrájená rajčata, nakrájený kopr, nasekanou petržel a sůl. Udusíme téměř doměkka. Pokrm zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě a povaříme.
  • 3
    Na talíři každou porci polijeme hustým bílým jogurtem. Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.