Recept

Fazolky po bulharsku s jogurtem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6905

Ingredience

120 g Cibule
800 g Fazolové lusky zelené
1 ks Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 421kJ
6% Sacharidy 23 g
35% Tuky 27 g
11% Sodík 224 mg
11% Bílkoviny 6 g

Fazolky po bulharsku s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Fazolky omyjeme a zbavíme vláken.

2

Dáme je na zpěněnou cibuli s paprikou, přidáme omytá a nakrájená rajčata, nakrájený kopr, nasekanou petržel a sůl. Udusíme téměř doměkka. Pokrm zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě a povaříme.

3

Na talíři každou porci polijeme hustým bílým jogurtem. Podáváme s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept