Recept

Studená zeleninová polévka s kyselou smetanou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6908

Ingredience

2 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
200 g Okurka salátová
20 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 l Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 329kJ
4% Sacharidy 14 g
73% Tuky 55 g
20% Sodík 402 mg
12% Bílkoviny 7 g

Studená zeleninová polévka s kyselou smetanou postup přípravy receptu:

1

Okurky oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme oloupaná a rozmačkaná rajčata, rozetřený česnek, nasekaný kopr, ocet, olej, sůl a pepř.

2

Všechny suroviny zalijeme smetanou, dobře promícháme a dáme vychladit.

3

Polévku podáváme s několika kousky ledu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept