Rajčata plněná ricottou a fetou

33 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
33 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Z rajčat seřízneme vršky, šťávu a dužinu vydlabeme lžičkou a vložíme do misky. Smícháme s rozdrobenou fetou, ricottou, nasekaným piniovými oříšky, nasekanými olivami, nasekaným oreganem, strouhankou a pepřem.
  • 3
    Směsí naplníme vydlabaná rajčata a zakryjeme zpět seříznutými vršky. V zapékací míse necháme 20-25min zapéct.
  • 4
    Hotová rajčata dozdobíme olivami a lístky oregana a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.