Zdravý recept

Rajčata plněná ricottou a fetou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6931

Ingredience

10 ks Olivy černé
1,5 polévková lžíce Oregano sušené
4 polévková lžíce Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
3 polévková lžíce Strouhanka
115 g Sýr Feta
115 g Sýr Ricotta

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 625kJ
6% Sacharidy 22 g
44% Tuky 33 g
111% Sodík 2 g
14% Bílkoviny 8 g

Rajčata plněná ricottou a fetou postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180C.

2

Z rajčat seřízneme vršky, šťávu a dužinu vydlabeme lžičkou a vložíme do misky. Smícháme s rozdrobenou fetou, ricottou, nasekaným piniovými oříšky, nasekanými olivami, nasekaným oreganem, strouhankou a pepřem.

3

Směsí naplníme vydlabaná rajčata a zakryjeme zpět seříznutými vršky. V zapékací míse necháme 20-25min zapéct.

4

Hotová rajčata dozdobíme olivami a lístky oregana a ihned podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept