Vejce se žampiony, kyselou smetanou a sýrem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
480 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme žampiony nakrájené na plátky, sůl, pepř a dusíme doměkka.
  • 2
    Natvrdo uvařená vejce oloupeme na nakrájíme na plátky.
  • 3
    Žampiony a vejce prokládáme do vymaštěných formiček a poslední vrstvu zalijeme osolenou kyselou smetanou s rozšlehaným vejcem.Navrch dáme plátek taveného sýru se šunkou.
  • 4
    Zapečeme v troubě asi 10 minut.
  • 5
    Podáváme s banketním pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.