Kapr zapékaný s vejci a sýrem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
268 mg
Cukr
448 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce očištěného kapra osolíme a poprášíme moukou.
  • 2
    Maso vložíme na rozpálené sádlo, posypeme utlučeným kmínem a opékáme asi 10 minut.
  • 3
    Potom shrneme k sobě vždy dvě porce a polijeme je rozkvedlanými vejci se strouhaným sýrem. V dobře vyhřáté troubě na povrchu zapečeme. Nakonec posypeme petrželkou.
  • 4
    Podáváme s bramborami a zeleninovými saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.