Recept

Kapr zapékaný s vejci a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6991

Ingredience

600 g Kapr obecný
1 špetka Kmín celý
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Petržel - nať
60 g Sádlo škvařené
40 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 923kJ
1% Sacharidy 4 g
42% Tuky 31 g
18% Sodík 353 mg
67% Bílkoviny 38 g

Kapr zapékaný s vejci a sýrem postup přípravy receptu:

1

Porce očištěného kapra osolíme a poprášíme moukou.

2

Maso vložíme na rozpálené sádlo, posypeme utlučeným kmínem a opékáme asi 10 minut.

3

Potom shrneme k sobě vždy dvě porce a polijeme je rozkvedlanými vejci se strouhaným sýrem. V dobře vyhřáté troubě na povrchu zapečeme. Nakonec posypeme petrželkou.

4

Podáváme s bramborami a zeleninovými saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept