Recept

Polévka z jogurtu se zelím a masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7014

Ingredience

60 g Cibule
1 ks Jogurt bílý
0,5 l Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
150 g Vepřové maso libové
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 251kJ
5% Sacharidy 16 g
25% Tuky 19 g
15% Sodík 301 mg
30% Bílkoviny 17 g

Polévka z jogurtu se zelím a masem postup přípravy receptu:

1

Na slanině zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, maso nakrájené na kostky a překrájené zelí. Osolíme, opepříme a udusíme téměř doměkka.

2

Polévku zahustíme mlékem rozkvedlaným s moukou a povaříme. Nakonec přidáme jogurt rozmíchaný se žloutky a podle chuti přisolíme a opepříme.

Poznámka

Použijeme mletou pálivou papriku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept