Recept

Bramborová polévka s krupicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7025

Ingredience

250 g Brambory
50 g Cibule
1 špetka Majoránka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Pšeničná krupice
1 kávová lžička Sůl
80 g Tuk
5,5 l Voda pitná
150 g Zelenina kořenová
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 061kJ
4% Sacharidy 16 g
27% Tuky 20 g
14% Sodík 286 mg
5% Bílkoviny 3 g

Bramborová polévka s krupicí postup přípravy receptu:

1

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky. Osmažíme ji na polovině tuku, zalijeme vodou a vaříme.

2

Přidáme oloupané brambory nakrájené na kostky, sůl, pepř, česnek, majoránku a nakonec na zbylém tuku osmaženou nakrájenou cibuli a krupici.

3

Polévku ještě krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept