Bramborová polévka s celerem

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
15 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmažíme ji na másle. Přidáme očištěný celer nakrájený na nudličky, nakrájené houby a vše zakapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Když se celer a houby osmaží, přilijeme vývar a přidáme brambory nakrájené na nudličky. Nakonec přidáme nasekanou petrželovou nať.
  • 3
    Jako vložku do polévky podáme žemli nakrájenou na nudličky a osmaženou na tuku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.