Recept

Bramborová polévka s celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7026

Ingredience

250 g Brambory
250 g Celer bulvový
50 g Cibule
1 ks Citrony
5,5 l Hovězí vývar základní
30 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
30 g Tuk
2 ks Žampiony čerstvé
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 717kJ
10% Sacharidy 35 g
20% Tuky 15 g
195% Sodík 4 g
68% Bílkoviny 38 g

Bramborová polévka s celerem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmažíme ji na másle. Přidáme očištěný celer nakrájený na nudličky, nakrájené houby a vše zakapeme citronovou šťávou.

2

Když se celer a houby osmaží, přilijeme vývar a přidáme brambory nakrájené na nudličky. Nakonec přidáme nasekanou petrželovou nať.

3

Jako vložku do polévky podáme žemli nakrájenou na nudličky a osmaženou na tuku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept