Skořicový koláč

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
575 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mouky rozdrobíme droždí a máslo. Přidáme vejce a 1 lžíci cukru. Zpracujeme těsto a vyválíme je na plát o málo větší, než je dno formy.
  • 2
    Těsto vložíme do máslem vymazané formy s okrajem a upečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Koláč vyjmeme z trouby a do středu nalijeme hustou smetanu smíchanou se 3 lžícemi práškového cukru a skořicí. Dáme ještě na 10 minut péci do trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.