Recept

Sladké briošky s broskvemi na grilu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7112
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 ks Briošky máslové
4 ks Broskve
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Med včelí
6 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Skořice mletá
2 ks Vejce slepičí
2 polévková lžíce Víno bílé
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 649kJ
16% Sacharidy 59 g
54% Tuky 41 g
17% Sodík 333 mg
20% Bílkoviny 11 g

Sladké briošky s broskvemi na grilu postup přípravy receptu:

1

Gril rozehřejeme na střední teplotu.

2

Broskve rozpůlíme a na grilovací plochu je rozložíme řeznou stranou dolů. Pokapeme je medem a trochou másla a grilujeme dozlatova cca 5-6min.

3

Mezitím smícháme vejce s cukrem, vínem, skořicí a citronovou šťávou a do vzniklé směsi namočíme briošky. Když nasáknou, rozpustíme v pánvi zbytek másla a briošky dokřupava po obou stranách osmažíme.

4

Na každou z nich položíme dvě půlky broskví, přelijeme šťávou, dozdobíme lžící zakysané smetany a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept