Jednoduchý recept

Italská omáčka z paprik

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7123

Ingredience

30 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
8 ks Paprikové lusky čerstvé
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 155 kcal
Kilojoule 647kJ
4% Sacharidy 13 g
16% Tuky 12 g
3% Sodík 60 mg
3% Bílkoviny 2 g

Italská omáčka z paprik postup přípravy receptu:

1

Papriky opečeme, sloupneme, zbavíme semen a podélně nakrájíme na 4 řezy.

2

Na oleji a másle zpěníme jemně nasekaný česnek, přidáme papriky, osolíme a podusíme je na mírném ohni bez podlévání.

3

Potom přidáme rajčatový protlak. Nedusíme dlouho, papriky by ztratily svou pikantní chuť.

4

Omáčku podáváme k vařenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept