Jednoduchý recept

Čirá polévka s ravioli

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7140

Ingredience

1 ks Bobkový list
1700 ml Hovězí vývar základní
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 hrst Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
300 g Těstoviny Ravioli
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 183 kcal
Kilojoule 766kJ
4% Sacharidy 15 g
7% Tuky 5 g
52% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 14 g

Čirá polévka s ravioli postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce dáme vývar, víno, rajčatový protlak a bobkový list. Promícháme, přivedeme k varu, osolíme a opepříme.

2

Přidáme ravioli a 20 minut vaříme, dokud nezměknou.

3

Bobkový list vyjmeme a polévku rozdělíme na talíře.

4

Posypeme strouhaným parmazánem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept