Jednoduchý recept

Pomazánka z husích jater na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7145

Ingredience

3 ks Hřebíček
250 g Játra husí
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 394kJ
4% Sacharidy 14 g
7% Tuky 6 g
15% Sodík 303 mg
37% Bílkoviny 21 g

Pomazánka z husích jater na víně postup přípravy receptu:

1

Játra omyjeme, osušíme, opepříme a vložíme do vína. Přidáme hřebíček a zvolna dusíme asi půl hodiny.

2

Studená játra prolisujeme přes síto.

3

Necháme přes noc v chladu uležet a podáváme.

Poznámka

Pomazánka se nehodí k delšímu skladování.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept