Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7177
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 ks Cibule
10 g Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
100 g Slanina vepřová
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
0,1 l Zakysaná smetana
0,5 kg Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 029kJ
3% Sacharidy 11 g
27% Tuky 21 g
16% Sodík 317 mg
10% Bílkoviny 6 g

Kyselé zelí postup přípravy receptu:

1

Zelí nakrouháme a vaříme se slaninou doměkka a podle chuti je přisolíme.

2

Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mouku, papriku a připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji šťávou ze zelí a přidáme k zelí.

3

Do uvařeného zelí nakonec přilijeme kyselou smetanu a přidáme nasekaný kopr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept