Jednoduchý recept

Bílé zelí se smetanou

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 7183

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
0,3 l Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
0,3 l Zakysaná smetana
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 179 kcal
Kilojoule 749kJ
2% Sacharidy 6 g
22% Tuky 17 g
14% Sodík 274 mg
5% Bílkoviny 3 g

Bílé zelí se smetanou postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme hrubě nakrájené zelí, zalijeme vývarem, osolíme a dusíme doměkka.

2

Smetanu rozkvedláme s moukou a přilijeme k zelí. Nakonec přidáme špetku muškátu a cukr. Povaříme asi 5 minut.

3

Podáváme k uzenému masu a uzeným klobásám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept