Jednoduchý recept

Špenát po římsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7188

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
30 g Hrozinky
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
600 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 112 kcal
Kilojoule 469kJ
4% Sacharidy 14 g
7% Tuky 6 g
9% Sodík 178 mg
8% Bílkoviny 5 g

Špenát po římsku postup přípravy receptu:

1

Špenát omyjeme a nerozkrájený podusíme bez přidání vody. Potom jej vymačkáme.

2

V kastrole na oleji podusíme nasekaný česnek, petrželku, přidáme špenát, sůl a pepř.

3

Nakonec do špenátu přidáme cukr a rozinky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept