Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7201

Ingredience

1 kg Chřest bílý
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
0,3 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 153kJ
4% Sacharidy 14 g
31% Tuky 23 g
7% Sodík 145 mg
13% Bílkoviny 7 g

Chřest po maďarsku postup přípravy receptu:

1

Chřest omyjeme, uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme okapat.

2

Zapékací mísu silně vymažeme máslem. Strouhanku osmažíme na másle.

3

Na dno mísy dáme polovinu smetany, lžíci osmažené strouhanky a okapaný chřest. Na chřest znovu dáme smetanu a strouhanku a povrch posypeme sladkou paprikou.

4

Dáme do vyhřáté trouby zapéci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept