Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7225

Ingredience

1 ks Cibule
0,8 kg Houby čerstvé
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
0,5 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 831kJ
5% Sacharidy 16 g
51% Tuky 38 g
10% Sodík 192 mg
23% Bílkoviny 13 g

Hříbky po maďarsku postup přípravy receptu:

1

Houby očistíme a nakrájíme na plátky.

2

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, sůl, nasekanou petrželku a připravené houby.

3

Když šťáva vysmahne, přidáme mouku smíchanou se smetanou a krátce povaříme.

Poznámka

Použijeme hřiby nebo žampiony.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept