Jednoduchý recept

Mečoun pečený na grilu s bazalkovou salsou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7229

Ingredience

4 ks Filé z mečouna
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 073kJ
0% Sacharidy 0 g
13% Tuky 10 g
12% Sodík 238 mg
70% Bílkoviny 40 g

Mečoun pečený na grilu s bazalkovou salsou postup přípravy receptu:

1

Filé z mečouna potřeme z obou stran olivovým olejem a grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím cca 3min po každé straně.

2

Poté ochutíme solí a pepřem, zalijeme salsou a ihned podáváme.

Poznámka

Bazalková salsa viz recept \\"Bazalková salsa s červenou paprikou\\" Množství 250 ml. Při přípravě uvnitř grilujeme maso na rozpálené litinové grilovací pánvi cca 3min po každé straně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept