Recept

Bílkový chlebíček tmavý

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 7254

Ingredience

1 špetka Amonium
180 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Kakao - prášek
1 kávová lžička Mouka pšeničná hrubá
40 g Máslo čerstvé
100 g Poleva čokoládová
100 g Solamyl
1 polévková lžíce Tuk
8 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 448kJ
15% Sacharidy 56 g
16% Tuky 12 g
6% Sodík 125 mg
12% Bílkoviny 7 g

Bílkový chlebíček tmavý postup přípravy receptu:

1

Ušleháme z bílků tuhý sníh, zašleháme do něj cukr, prosáté kakao s bramborovou moučkou a amoniem, přiléváme postupně rozehřáté máslo (zchladlé).

2

Vymažeme tukem chlebíčkovou formu, vysypeme moukou a nalijeme těsto. Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut.

3

Po vychladnutí chlebíček poléváme kakaovou polevou. Můžeme jej uprostřed rozříznout a potřít zavařeninou.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept