Vařená cibule - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vařená cibule
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | mala |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 7278 |
Kategorie: | Oblohy |
Ingredience
8 ks | Cibule |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
10 g | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 464kJ
5% Sacharidy 19 g
5% Tuky 3 g
3% Sodík 67 mg
4% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 19g |
---|---|
Cholesterol | 1,8mg |
Draslík | 313,3mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 19,4mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Vařená cibule postup přípravy receptu:
1 | Cibule oloupeme a uvaříme ve větším množství osolené vody. Necháme okapat. |
2 | Připravené cibule rozpůlíme, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a pokapeme olejem. |
3 | Podáváme k vařenému masu a k rybám. |