Vaječná pomazánka s játrovou paštikou
28 min.

Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 1kusPaštika játrová
- 4špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,5lžičkaCitronová šťáva
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
60 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
83 mg
Cukr
911 mg
Postup přípravy
- 1Utřeme do pěny máslo s paštikou. Přidáme nahrubo nastrouhaná uvařená vejce, ochutíme solí, pepřem, zakápneme citronovou šťávou.
- 2Pomazánku podáváme natřenou na plátcích veky nebo chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 24. 7. 2017
Vaječná pomazánka s játrovou paštikou
Děláme doma podobnou 🙂