Recept

Krupicová zavářka bez mléka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7331

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 832 kcal
Kilojoule 3 481kJ
13% Sacharidy 47 g
74% Tuky 56 g
52% Sodík 1 g
63% Bílkoviny 35 g

Krupicová zavářka bez mléka postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozpustíme máslo, odstavíme z ohně a přisypeme krupici a nastrouhaný sýr. Dobře promícháme a přidáme vejce.

2

Vše přelijeme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto necháme ztuhnout v mírně vyhřáté troubě - nesmí zčervenat.

3

Po vyklopení a vychladnutí nakrájíme upečené těsto na kostičky a 10 minut je povaříme v hovězí polévce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept