Řecký jehněčí kebab

40 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
44 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
938 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Promícháme olej, nakrájenou cibuli, citronovou šťávu, česnek a sušené bylinky.
  • 2
    Na kostky 4 cm nakrájíme jehněčí maso a dáme do plastové misky.
  • 3
    Přelijeme marinádou, přidáme bobkový list, misku zakryjeme a dáme do lednice. Necháme přes noc marinovat.
  • 4
    Kostky masa napícháme na špízové jehly.
  • 5
    Na rozpáleném dřevěném uhlí grilujeme a potíráme marinádou. 10 minut grilujeme, dokud není maso hotové.
  • 6
    Osolíme, opepříme a s plátkem citronou podáváme.
  • 7
    K pokrmu doporučujeme pita chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.