Jednoduchý recept

Bruschetta s keříkovými rajčaty a kozím sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7383

Ingredience

1 hrst Bazalka
4 ks Chléb konzumní
2 polévková lžíce Olej olivový
450 g Rajčata Cherry
100 g Sýr kozí
4 polévková lžíce Tapenáda se zelenými olivami
4 ks Tymián sušený
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

73% Kalorie 1,445 kcal
Kilojoule 6 045kJ
74% Sacharidy 265 g
17% Tuky 13 g
11% Sodík 220 mg
85% Bílkoviny 48 g

Bruschetta s keříkovými rajčaty a kozím sýrem postup přípravy receptu:

1

Na 225 stupňů předehřejeme troubu. Na plech vložíme rajčata na stonku a olejem potřeme.

2

Rozdělíme na ně česnek a snítky tymiánu. 15 minut pečeme, dokud nezměknou. Rozdělíme na 4 porce.

3

Gril rozehřejeme, po obou stranách opečeme chléb dozlatova. Potřeme každý krajíček lžící tapenády, položíme na něj několik kousků kozího sýra a rajčata na stonku.

4

Potřeme vypečenou šťávou a posypeme listy bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept