Jednoduchý recept

Skopový hřbet s rajčaty a hříbky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7408

Ingredience

1 ks Cibule
60 g Hříbky čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
6 ks Rajčata
750 g Skopový hřbet
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 74 kcal
Kilojoule 311kJ
2% Sacharidy 8 g
6% Tuky 4 g
4845% Sodík 97 g
3% Bílkoviny 2 g

Skopový hřbet s rajčaty a hříbky postup přípravy receptu:

1

Hřbet očistíme, odblaníme, osolíme, dáme do pekáče na část másla a necháme péct do polo měkka. Následně k masu přidáme omytá rajčata a oloupanou cibuli. Obojí nakrájené na plátky. Vše necháme dusit do měkka.

2

Očištěné nakrájené hříbky podusíme na zbytku másla.

3

Šťávu z masa zaprášíme moukou, mírně povaříme a naporcované maso poléváme. Maso ozdobíme dušenými hříbky.

4

Jako příloha je vhodná vařená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept