Jednoduchý recept

Vídeňská roštěnka

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7421

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 431kJ
1% Sacharidy 2 g
33% Tuky 25 g
13% Sodík 263 mg
46% Bílkoviny 26 g

Vídeňská roštěnka postup přípravy receptu:

1

Omyté plátky masa naklepeme, osolíme a na rozpáleném tuku je opékáme asi 3 minuty na každé straně. Při obracení přidáme cibuli nakrájenou na kroužky.

2

Roštěnky s cibulí přendáme na ohřátou mísu a šťávu podlijeme trochou vody (nebo vývaru). Krátce povaříme.

3

Nakonec šťávu přelijeme přes roštěnky a na každou porci položíme kroužky osmažené cibule a plátek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept