Vídeňská roštěnka

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
25 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté plátky masa naklepeme, osolíme a na rozpáleném tuku je opékáme asi 3 minuty na každé straně. Při obracení přidáme cibuli nakrájenou na kroužky.
  • 2
    Roštěnky s cibulí přendáme na ohřátou mísu a šťávu podlijeme trochou vody (nebo vývaru). Krátce povaříme.
  • 3
    Nakonec šťávu přelijeme přes roštěnky a na každou porci položíme kroužky osmažené cibule a plátek másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.