Recept

Curyšský telecí řízek

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7426

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
200 g Olej stolní
10 g Petržel - nať
150 g Sýr Ementál (Primátor)
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí kýta
150 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 989 kcal
Kilojoule 4 136kJ
1% Sacharidy 3 g
119% Tuky 89 g
14% Sodík 273 mg
78% Bílkoviny 44 g

Curyšský telecí řízek postup přípravy receptu:

1

Řízky z telecí kýty naklepeme, osolíme a na každý do poloviny položíme plátek šunky a sýru. Druhou polovinu přehneme, aby se okraje kryly a naklepeme.

2

Řízky poprášíme hladkou moukou a opékáme je na oleji 3 minuty na každé straně. Vyjmeme je, olej slijeme, přidáme máslo, trochu vývaru a krátce povaříme.

3

Nakonec přidáme nasekanou petrželku a řízky přelijeme šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept