Jednoduchý recept

Vepřový bůček s jablky

  • Německo
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vepřový bůček s jablky 5 1
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7447

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
3 ks Jablka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 906 kcal
Kilojoule 3 792kJ
7% Sacharidy 24 g
112% Tuky 84 g
12% Sodík 243 mg
26% Bílkoviny 14 g

Vepřový bůček s jablky postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do pekáčku kůží dospodu, přilijeme trochu vody a osolíme. Pečeme nejdříve asi 45 minut, potom maso obrátíme kůží nahoru, kůži nařízneme a dopečeme.

2

Na pánev dáme oloupaná a na čtvrtky nakrájená jablka zbavená jádřinců, přidáme máslo, špetku cukru a zvolna dusíme.

3

Maso nakrájíme na plátky a obložíme čtvrtkami jablek.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Vepřový bůček s jablky
Vepřový bůček s jablky jsem nachystala proto, že nám již chutnal vepřový bůček na jablkách. Je to obdobný recept a stejně jako ten předchozí mohu doporučit tento. Plnohodnotné jídlo, vyvážená chuť, úžasná vůně a hlavně spokojený žaludek. Dávám pět hvězdiček a určitě ho zkuste i vy.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept