Vepřový bůček s jablky

80 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
906 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
84 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vložíme do pekáčku kůží dospodu, přilijeme trochu vody a osolíme. Pečeme nejdříve asi 45 minut, potom maso obrátíme kůží nahoru, kůži nařízneme a dopečeme.
  • 2
    Na pánev dáme oloupaná a na čtvrtky nakrájená jablka zbavená jádřinců, přidáme máslo, špetku cukru a zvolna dusíme.
  • 3
    Maso nakrájíme na plátky a obložíme čtvrtkami jablek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 3. 9. 2015
Vepřový bůček s jablky
Vepřový bůček s jablky jsem nachystala proto, že nám již chutnal vepřový bůček na jablkách. Je to obdobný recept a stejně jako ten předchozí mohu doporučit tento. Plnohodnotné jídlo, vyvážená chuť, úžasná vůně a hlavně spokojený žaludek. Dávám pět hvězdiček a určitě ho zkuste i vy.